Maskiner och bilar är min livsstil

Det är fredag igen, det betyder att skinnvästen åker på när jag kommer hem från jobbet, Jag ska ut en vända med hojen i eftermiddag. Det har jag sett fram emot hela dagen. Jag har tre stycken motorcyklar, en Ducati som är en sportig och snabbare variant. Sen har jag en klassisk Harley Davidsson och den jag ska ut med ikväll, en klassisk äldre motorcykel i konjaksfärgad lack. Det är min pärla, jag har lagt många timmar på att meka med den tillsammans med mina trogna mekare på Nya Boxhultsbilserice AB i Uddevalla. Det är en bilverkstad i som vänder sig till kunder i Uddevalla, Munkedal och Ljungskile. De har bred kunskap på motordrivna fordon, både när det kommer till bilar och motorcyklar. Jag har haft inne min bil där ett antal gånger också. Den behandlar jag inte lika omsorgsfullt som mina tvåhjulsdrivna vänner så den har oftare behövt besöka deras bilverkstad i Uddevalla. De har gett mig fantastisk hjälp varje gång, jag är alltid nöjd efter ett besök där. De är effektiva och kunniga, samtidigt som de är väldigt duktiga på att informera och sprida deras kunskap till den som saknar. Jag kommer alltid att vända mig till Boxhultsbilservice när jag behöver en bilverkstad för mina fordon.