Mina älsklingar på fyra hjul

Jag har ett intresse i livet och det är bilar. De är mig trogna i alla lägen, de startar som oftast utan problem och jag har valt dem. Jag har haft många bilar genom åren och jag tycker om att byta men har under årens lopp samlat på mig några favoriter. Jag köper aldrig nya bilar, det ser jag som en för stor kapitalförlust. Mitt mål är att mitt intresse ska vara mer eller mindre självbärande. När jag säljer en bil så frigör jag kapital för att göra en ny. Ibland säljer jag med vinst och ibland med förlust, Ofta vet jag vart det lutar innan jag lägger ut bilen. Men jag vet vart nyckeln ligger till ett hållbart förhållande, det ligger i att ta väl hand om dem. Jag lämnar dem regelbundet på bilservice där de kontrollerar att allt är i sin ordning och att de fungerar som de ska med bromsar och maskineriet och tekniken. jag vänder mig enbart till ett ställe när det kommer till bilservice i Fagersta, det är Brinell Bil och Service. De känner mig mindre väl än de känner bilarna.Och de sitter nästan på mer kunskap än vad jag gör och det är extremt sällsynt att jag stöter på någon som besitter ett sådant intresse och engagemang för en bil. De tar hand om bilarna med vördnad, som om det vore deras egna vilket jag värderar väldigt högt. De kan i princip genom att lyssna på motorljudet härleda felet, jag brukar vara med när de genomför bilservice för jag tycker att det är imponerande att se på. Så om du letar efter en professionell bilservice kan jag varmt rekommendera Brinell Bil och Service i Fagersta.

Du gillar kanske också...