Korv till lunch

Nu var det snart dags att gå ut och äta lunch i Valdemarsvik återigen! Jag följde med ett par arbetskamrater och åt lunch förra veckan på Korvmoppen. Jag tänkte att det vore trevligt för er att bli rekommenderade denna restaurang som serverar mycket goda korvar. Ja det finns även andra maträtter, men just detta med korv har blivit detta företags signum. Det är väldigt god mat som serveras veckans alla dagar, och ett välbesökt ställe. Korvmoppen får en femma i betyg av mig och nu ser jag riktigt fram emot att gå ut och äta lunch om ett par timmar igen. Det börjar så sakteliga kurra i magen. För er som vill gå ut och äta lunch i Valdemarsvik eller Västervik säger jag bar en sak, satsa på hederlig svensk korv. Sushi och mat från alla världens hörn och kanter är verkligen inte fel, men det är inte en korvmeny på Korvmoppen heller. Deras underbart hemlagade Moppesenap är ett tillbehör som lyfter korven flera nivåer uppåt. Jag anser att Korvmoppen har blivit en riktig institution, ett kulturarv som bör förvaltas väl genom att förära denna restaurang ett besök. Har ni nu mot förmodan missat det här stället så är det inte försent att göra något åt saken. Nästa gång ni ska gå ut och äta lunch i Valdemarsvik eller Västervik, så kunde ni ju se till att ha vägarna förbi Korvmoppen. Det vore verkligen trevligt att få höra er åsikt om denna restaurang, så när ni har varit där får ni gärna skriva några rader till mig och berätta hur ni tyckte detta var! Tack så mycket mina läsare för att ni tog er tiden att läsa om denna mycket trevliga restaurang som serveras så god lunch. I mitt nästa inlägg ska jag skriva och recensera lite ny musik, det vill ni säkerligen läsa? På återseende!