Fotvård i Svedala

Hej på er alla!

Ja nu har jag faktiskt äntligen gått på en mycket behövlig sommarsemester, det känns faktiskt helt osannolikt bra och det känns som om att världens största sten har släppts från mina axlar då det helt enkelt var väldigt mycket på jobbet som helt enkelt har tröttat ut mig. Men nu går man mot nya riktningar och ska bli så ofattbart skönt att använda sig av dessa fem veckorna nu för att bara koppla av och köra på. Igår när jag gick på semestern så fick det verkligen bli en riktig heldag där jag verkligen bara tog hand om mig själv genom att gå på en fantastiskt massage och gick även och tog mig en välbehövlig fotvård i Svedala för att behandla mina kramfötter, vilket var väldigt skönt. Tina Små & Stora Fötter ville jag därför även passa på att rekommendera i denna texten då dem verkligen genomförde ett så fantastiskt härlig behandling.